Pratdesaba Veterinaris es fonamenta en l’estima per els animals i en la necessitat de proporcionar-los una vida de benestar i salut. Aquest principi ens porta a tenir cura i protecció de les mascotes i ens motiva a ajudar-te per tal de que en puguis gaudir encara més. I, per la teva tranquilitat, disposem d’un servei d’urgències veterinàries a Osona 24h

LES MASCOTES

Cada mascota és única i diferent. Per això et donem un tracte personalitzat oferint solucions adaptades a les necessitats de cada una.

CLIENTS

Tenim especial interés en escoltar als nostres clients, les seves aportacions ens ajuden a fer-ho cada dia millor.

ASSOCIACIONS

Fomentem les relacions amb les Associacions i Entitats de Protecció Animal. Ens mouen els mateixos objectius i ens agrada colaborar-hi.

MILLOR EQUIP

Comptem amb un gran equip de professionals i un avançat equipament tecnològic veterinari (Laboratori totalment equipat, Radiografia Digital, Ecògraf Dopler, Monitorització avançada, etc.) que ens permet diagnosticar i intervenir amb les millors garanties.

VOLUNTAT DE SERVEI

Ens mou la voluntat de servei. Ens agrada treballar amb motivació, implicació, coneixement i compromís.

SERVEI INTEGRAL

Per la teva tranquil·litat tenim un ampli ventall de serveis que et farà més fàcil tenir una mascota educada, saludable, maca i feliç.

AMPLI HORARI

Oferim un ampli horari d’atenció al públic (De 9h a 21h). A més disposem d’un Servei d’urgències veterinàries a Osona 24h als 365 dies de l’any amb un veterinari al teu servei.

FORMACIÓ CONTÍNUA

Ens agrada donar un servei d’excel·lència. El nostre esforç en formació contínua ens permet estar actualitzats en els últims coneixements i tècniques per tal de poder-les aplicar al dia a dia.

FINANÇAMENT

Per la teva tranquil·litat disposem d’una línia de finançament (sense interessos fins als 6 mesos) per fer front a les despeses que se’t puguin presentar de forma inesperada.