Benvingut al Centre Clínic Veterinari del Lluçanès Pratdesaba Veterinaris: el teu soci per la cura integral de les teves mascotes

A la Clínica Pratdesaba Veterinaris del Lluçanès, ens sentim orgullosos d’oferir un enfocament holístic per a la cura dels teus éssers estimats de quatre potes. Amb un equip dedicat de professionals veterinaris i un ambient càlid i acollidor, estem aquí per oferir atenció personalitzada i experta a les teves mascotes al Lluçanès i els seus voltants.

Serveis Veterinaris al Lluçanès.

A la nostra clínica, comprenem que cada mascota és única, per la qual cosa oferim serveis personalitzats que s’adapten a les necessitats individuals de cada pacient. Alguns dels nostres serveis inclouen:

– Consultes a mida: Ens comprometem a escoltar les teves preocupacions i proporcionar recomanacions de cura personalitzades per a les teves mascotes.
– Prevenció i benestar: Mantenim els teus amics peluts saludables i feliços amb programes de vacunació, revisions regulars i consells de prevenció.
– Cirurgia avançada i segura: Realitzem procediments quirúrgics amb els estàndards més alts de seguretat i tecnologia d’avantguarda.
– Cura Dental especialitzada: La salut oral és essencial per al benestar general de les teves mascotes. Oferim serveis dentals complets per mantenir els seus somriures brillants i saludables.
– Atenció hospitalària: En situacions d’emergència o malalties greus, proporcionem cures hospitalàries compassives i dedicades per garantir la recuperació de les mascotes.

Compromesos amb el Benestar Animal al Lluçanès.

A la Clínica Veterinària del Lluçanès Pratdesaba Veterinaris, ens esforcem per establir relacions sòlides i duradores amb els nostres clients i les seves mascotes. Valorem la confiança que diposites en nosaltres i ens comprometem a superar les teves expectatives a cada visita.

Contacta amb el nostre veterinari del Lluçanès per programar una consulta.

Si cerques una clínica veterinària al Lluçanès que es preocupi genuïnament pel benestar de les teves mascotes, has vingut al lloc correcte! Posa’t en contacte amb nosaltres avui mateix per programar una cita al nostre centre veterinari del Lluçanès Pratdesaba Veterinaris, i descobreix com podem ajudar-te a mantenir els teus amics peluts feliços i saludables durant tota la vida.

A la Clínica Veterinària del Lluçanès Pratdesaba Veterinaris, la teva mascota sempre serà tractada amb amor, respecte i atenció individualitzada.

Veterinari Lluçanès Pratdesaba

Pratdesaba Veterinaris Lluçanès

Avda. Pau Casals, 66
08513 Prats de Lluçanès
Tel.: 93.856.06.86
Tel. urgències 24h: 616.666.466

Horaris:
De dimarts a dijous: matí de 10h a 13h i tarda de 16h a 20h.
Divendres i dissabtes: matí de 10h a 13h.

Clínica veterinaria Lluçanès Pratdesaba

Visita els nostres centres veterinaris a Osona