Benvingut al Centre Clínic Veterinari de Taradell Pratdesaba Veterinaris: Cuidem les teves mascotes amb amor i professionalitat.

A la Clínica Pratdesaba Veterinaris de Taradell, ens dediquem a proporcionar una cura veterinaria excepcional que es basa en l’amor i el respecte pels animals. Amb un equip apassionat i altament qualificat, estem compromesos a brindar atenció compassiva i experta als teus amics peluts a Taradell i els seus voltants.

Els nostres serveis de veterinari a Taradell.

A la nostra clínica veterinària de Taradell, oferim una àmplia gamma de serveis veterinaris dissenyats per mantenir la salut i el benestar de les teves mascotes. Alguns dels nostres serveis inclouen:

– Consultes personalitzades: Ens prenem el temps per conèixer cada mascota individualment i proporcionar recomanacions de cura personalitzades.
– Vacunacions i prevenció: Mantenim les teves mascotes protegides contra malalties comunes amb programes de vacunació actualitzats i consells de prevenció.
– Cirurgia segura i avançada: Realitzem procediments quirúrgics amb tecnologia d’última generació i protocols de seguretat rigorosos.
– Cura Dental especialitzada: La salut bucal és fonamental per al benestar general de la teva mascota. Oferim serveis dentals complets, des de neteges fins a extraccions.
– Hospitalització i cures intensives: En casos d’emergència o malalties greus, proporcionem atenció hospitalària compassiva i cures intensives per garantir la recuperació de la teva mascota.

La nostra Filosofia de Cura Veterinari a Taradell.

A la Clínica Veterinàdia de Taradell Pratdesaba Veterinaris, ens esforcem per crear un ambient acollidor on tant tu com la teva mascota se sentin còmodes i benvinguts. Ens sentim orgullosos d’oferir un enfocament personalitzat i centrat en el benestar de cada pacient, sempre buscant superar les expectatives dels nostres clients.

Contacta’ns per programar una consulta veterinària.

Si cerques una clínica veterinària a Taradell que combini professionalitat amb passió, no busquis més! Posa’t en contacte amb nosaltres avui mateix per programar una cita al nostre centre veterinari de Taradell Pratdesaba Veterinaris i descobreix com et podem ajudar a cuidar les teves mascotes com si fossin part de la nostra pròpia família.

A la Clínica Veterinària de Taradell Pratdesaba Veterinaris, la teva confiança i la salut de les teves mascotes són la nostra màxima prioritat.

Clínica veterinaria Taradell Pratdesaba

Pratdesaba Veterinaris Taradell

Avda. Mossèn Cinto Verdaguer, 44 Local 3
08552 Taradell (Barcelona)
Tel.: 93.812.61.33

Horaris:
De dilluns a divendres: matí de 9h a 13:30h i tarda de 16h a 20h.
Dissabtes de 9h a 13:30h.

Veterinari Taradell Pratdesaba

Visita els nostres centres veterinaris a Osona