Benvingut al Centre Clínic Veterinari de Tona Pratdesaba Veterinaris: Cura Professional per a les teves mascotes

A la Clínica Pratdesaba Veterinaris de Tona, comprenem que les mascotes són membres importants de la teva família. Ens enorgulleix oferir atenció veterinària d’alta qualitat a Tona i els seus voltants, brindant una cura compassiva i experta per als teus amics peluts.

Serveis Veterinaris a Tona.

El nostre equip de veterinaris altament capacitats està compromès amb la salut i el benestar de les teves mascotes. Oferim una àmplia gamma de serveis veterinaris, incloent:

– Consultes Veterinàries: Exàmens exhaustius i atenció personalitzada per mantenir les teves mascotes saludables i felices.
– Vacunacions: Mantingues les teves mascotes protegides contra malalties amb el nostre programa de vacunació complet i actualitzat.
– Cirurgia: Realitzem procediments quirúrgics amb els més alts estàndards de seguretat i atenció per garantir la recuperació ràpida i completa de la teva mascota.
– Cura Dental: La salut dental és fonamental per al benestar general de la teva mascota. Oferim neteges dentals i tractaments especialitzats per mantenir les dents i genives en òptimes condicions.
– Hospitalització: En cas d’emergència o necessitat d’atenció intensiva, el nostre equip està preparat per proporcionar cures hospitalàries compassives i expertes.

Compromesos amb el Benestar Animal a Tona.

Al Centre Clínic Veterinari de Tona Pratdesaba Veterinaris, no només ens preocupem per tractar malalties, sinó també per prevenir problemes de salut i promoure el benestar general de les teves mascotes. Ens esforcem per establir relacions duradores amb els nostres clients i les seves mascotes, basades en la confiança, la comunicació i el respecte mutu.

Contacta’ns per programar una consulta.

Ja sigui que necessitis una consulta de rutina, atenció d’emergència o simplement vulguis assegurar-te que la teva mascota estigui en bones mans, som aquí per ajudar-te! Posa’t en contacte amb nosaltres avui mateix per programar una cita al nostre centre veterinari de Tona Pratdesaba Veterinaris, on la cura de les teves mascotes és la nostra principal prioritat.

Confia en nosaltres per brindar la cura veterinari excepcional que les teves mascotes mereixen a Tona i els seus voltants.

Clínica veterinaria Tona Pratdesaba

Pratdesaba Veterinaris Tona

C/ Joan Maragall, 33
08551 Tona (Barcelona)
Tel.: 93.887.00.11

Horaris:
De dilluns a divendres: matí de 10h a 13:30h i tarda de 17h a 20h.
Dissabtes de 10h a 13:30h.

Veterinari Tona Pratdesaba

Visita els nostres centres veterinaris a Osona