Benvingut al Centre Clínic Veterinari de Torelló Pratdesaba Veterinaris: Cura Professional per a les teves mascotes

A la Clínica Pratdesaba Veterinaris de Torelló, entenem que la teva mascota és més que només un animal, és un membre valuós de la teva família. Per això, ens enorgulleix oferir atenció veterinària de la més alta qualitat a Torelló i els seus voltants.

Serveis Veterinaris a Torelló integrals.

Des de consultes de rutina fins a cirurgies complexes, el nostre equip de veterinaris altament capacitats i amants dels animals és aquí per proporcionar la millor cura possible per al teu amic pelut. Els nostres serveis inclouen:

– Consultes Veterinàries: Exàmens complets i atenció personalitzada per mantenir les teves mascotes saludables i felices.
– Vacunacions: Mantingues les teves mascotes protegides contra malalties amb el nostre programa de vacunació complet i actualitzat.
– Cirurgia: Realitzem cirurgies amb els més alts estàndards de seguretat i cura per garantir el benestar de la teva mascota.
– Cura Dental: La salut dental és essencial per a la salut general de la teva mascota. Oferim neteges i tractaments dentals per mantenir les seves dents i genives en condicions òptimes.
– Hospitalització: En cas d’emergència o necessitat de cures intensives, el nostre equip està preparat per oferir atenció hospitalària compassiva i efectiva.

Compromesos amb el Benestar Animal a Torelló.

A la Clínica Veterinària de Torelló Pratdesaba Veterinaris, ens enorgulleix no només tenir cura de les teves mascotes, sinó també educar els propietaris sobre com mantenir la salut i el benestar dels seus amics peluts a casa. Creiem establir relacions a llarg termini amb els nostres clients i les seves mascotes, basades en la confiança, la comunicació i el respecte mutu.

Contacta’ns per programar una consulta.

Ja sigui que necessitis una consulta de rutina, atenció d’emergència o simplement vulguis assegurar-te que la teva mascota estigui a les millors mans, ens encantaria conèixer-te! Posa’t en contacte amb nosaltres avui mateix per programar una cita al nostre centre veterinari de Torelló Pratdesaba Veterinaris, on el benestar de la teva mascota és la nostra prioritat número u.

Confia en nosaltres per a la cura veterinaria excepcional que la teva mascota mereix a Torelló i els seus voltants!

Veterinari Torelló Pratdesaba

Pratdesaba Veterinaris Torelló

Carrer de Manlleu, 15
08570 Torelló
Tel.: 93.011.64.23
Tel. urgències 24h: 616.666.466

Horaris:
De dilluns a divendres: matí de 9:30h a 13:30h i tarda de 16h a 20h.
Dissabtes de 9:30h a 13:30h.

Clínica veterinaria Torelló Pratdesaba

Visita els nostres centres veterinaris a Osona