Benvingut al Centre Clínic Veterinari de Malla Pratdesaba Veterinaris: Experts en cura animal

A la Clínica Pratdesaba Veterinaris de Malla, entenem que la teva mascota és més que només un animal, és un membre estimat de la teva família. Ens enorgulleix oferir atenció veterinària de primera qualitat a Malla i els seus voltants, brindant cura compassiu i professional per als teus amics peluts.

Serveis Veterinaris a Malla.

El nostre equip de veterinaris altament qualificats està compromès amb la salut i el benestar de les teves mascotes. Oferim una àmplia gamma de serveis veterinaris, incloent:

– Consultes Veterinàries: Exàmens complets i atenció personalitzada per mantenir les teves mascotes saludables i felices.
– Vacunacions: Protegim les teves mascotes contra malalties amb el nostre programa de vacunació complet i actualitzat.
– Cirurgia: Realitzem procediments quirúrgics amb els més alts estàndards de seguretat i atenció per garantir una recuperació ràpida i completa.
– Cura Dental: La salut dental és essencial per al benestar general de la teva mascota. Oferim neteges dentals i tractaments especialitzats per mantenir les dents i genives en òptimes condicions.
– Hospitalització: En cas d’emergència o necessitat d’atenció intensiva, el nostre equip està preparat per oferir cures hospitalàries compassives i expertes.

Compromesos amb el Benestar Animal a Malla.

A la Clínica Veterinària de Malla Pratdesaba Veterinaris, ens preocupem pel benestar general de les teves mascotes i ens esforcem per establir relacions duradores amb els nostres clients. Ens comprometem a oferir atenció veterinària excepcional, basada en la confiança, la comunicació i el respecte mutu.

Contacta amb el nostre veterinari de Malla per programar una consulta.

Ja sigui que necessitis una consulta de rutina, atenció d’emergència o simplement vulguis assegurar-te que la teva mascota estigui en bones mans, som aquí per ajudar-te! Posa’t en contacte amb nosaltres avui mateix per programar una cita al nostre centre veterinari de Malla Pratdesaba Veterinaris, on el benestar de la teva mascota és la nostra prioritat número u.

Confia en nosaltres per a la cura veterinaria excepcional que la teva mascota mereix a Malla i els seus voltants!

Veterinari Malla Pratdesaba

Pratdesaba Veterinaris Malla

Ctra C-17 Km55
08519 Malla (Barcelona)
Tel.: 93.676.67.95

Horaris:
De dilluns a dissabte de 9h a 21h.
Diumenge de 10h a 13h.

Clínica veterinaria Malla Pratdesaba

Visita els nostres centres veterinaris a Osona