Benvingut al Centre Clínic Veterinari de Calldetenes Pratdesaba Veterinaris: el teu centre de confiança per a la cura animal

A la Clínica Pratdesaba Veterinaris de Calldetenes, entenem que les teves mascotes són part integral de la teva vida i mereixen només el millor en atenció veterinària. Ens sentim orgullosos d’oferir serveis veterinaris d’alta qualitat a Calldetenes i els seus voltants, amb un enfocament centrat en el benestar i la salut dels teus companys peluts.

Serveis Veterinaris a Calldetenes.

El nostre equip altament capacitat de professionals veterinaris està compromès amb proporcionar el més alt nivell de cura per a les teves mascotes. Oferim una àmplia gamma de serveis, incloent:

– Consultes Veterinàries Personalitzades: Exàmens exhaustius i consultes personalitzades per abordar les necessitats individuals de cada mascota.
– Vacunacions i prevenció de malalties: Mantingues les teves mascotes protegides contra malalties comunes amb el nostre programa de vacunació complet i consells de prevenció.
– Cirurgia avançada: Realitzem procediments quirúrgics amb tecnologia d’avantguarda i atenció especialitzada per garantir la seguretat i el benestar de la teva mascota.
– Cura Dental professional: La salut dental és crucial per a la salut general de la teva mascota. Oferim serveis dentals complets, incloent neteges i tractaments especialitzats.
– Atenció hospitalària: En casos d’emergència o necessitat d’atenció intensiva, el nostre equip està disponible per oferir cures hospitalàries expertes i compassives.

Compromesos amb el Benestar Animal a Calldetenes.

Al Centre Clínic Veterinari de Calldetenes Pratdesaba Veterinaris, ens comprometem a establir relacions sòlides i duradores amb els nostres clients i les seves mascotes. Ens enorgulleix oferir un ambient càlid i acollidor on tant tu com les teves mascotes se sentin còmodes i ben cuidats.

Contacta’ns per programar una consulta.

Ja sigui que necessitis una consulta de rutina, atenció d’emergència o simplement estiguis buscant consells sobre la cura de la teva mascota, som aquí per ajudar-te. Posa’t en contacte amb nosaltres avui mateix per programar una cita al nostre centre veterinari de Calldetenes Pratdesaba Veterinaris, on la cura de les teves mascotes és la nostra principal prioritat.

Confia en nosaltres per brindar la cura excepcional que les teves mascotes mereixen a Calldetenes i els seus voltants.

Clínica veterinaria Calldetenes Pratdesaba

Pratdesaba Veterinaris Calldetenes

Avda. Pau Casals, 29
08506 Calldetenes (Barcelona)
Tel.:
93.886.25.27

Horaris:
De dilluns a divendres: matí de 9:30h a 13:30h i tarda de 16h a 20h.
Dissabtes de 9:30h a 13:30h.

Veterinari Calldetenes Pratdesaba

Visita els nostres centres veterinaris a Osona