SEGUIR UNA PAUTA DE DESPARASITACIÓ ÉS INVERTIR EN LA SEVA SALUT!

Seguir una pauta de desparasitació periòdica de la nostra mascota hauria de ser una rutina preventiva imprescindible durant tota la vida de l’animal.

Consisteix en impedir el contacte amb els paràsits o eliminar-los si ja han entrat en contacte. La majoria de paràsits són portadors de malalties que poden causar afectacions de salut importants tant a l’animal com a les persones que hi estan en contacte. Per això es recomana ser molt estrictes en aquest aspecte.

Cal saber que existeixen paràsits INTERNS i EXTERNS i que cal fer la pauta per als dos ja que tots poden afectar de manera negativa a la salut de l’animal.

És molt important que sigui el vostre veterinari qui us recomani la pauta de desparasitació a seguir ja que és qui millor coneix a la vostra mascota i sabrà assessorar-vos en funció del tamany, edat, pes i altres factors a tenir en compte.

Si tens algun dubte vine i t’informarem sense compromís i recorda que és la millor inversió que pots fer a la SALUT i a la TRANQUILITAT de la teva mascota.

 

 

 

Leave a reply