VOLS GUANYAR UN CAP DE SETMANA PER A DUES PERSONES I LA TEVA MASCOTA? PARTICIPA AL CONCURS DE NADAL #PRATDESABATALENT2018

 1. OBJECTE: El concurs de vídeo #Pratdesabatalent2018 consisteix en publicar un vídeo de la teva mascota de 60 segons de durada com a màxim, en el que es demostri algun dels seus talents (fer un salt, donar la pota, seure…). Caldrà penjar el vídeo a Facebook i/o Instagram amb el hashtag ##Pratdesabatalent2018
 2. TERMINI: El concurs comença el dilluns dia 10 de desembre de 2018 i finalitza el 6 de gener de 2019. No s’admetran a concurs els vídeos publicats fora d’aquestes dates.
 3. FORMA DE PARTICIPACIÓ: Per participar en el concurs s’ha de tenir un compte d’Instagram i/o Facebook. I respectar les normes d’aquestes xarxes. (https://buff.ly/2M6hcki) (https://www.facebook.com/legal/terms ).

Els participants hauran de:

 • Penjar un vídeo de la teva mascota demostrant algun dels seus talents. Preferiblement el vídeo en horitzontal.
 • Etiquetar al vídeo amb @pratdesabaveterinaris i posar el hashtag #Pratdesabatalent2018
 • Enviar el vídeo per privat al nostre Intagram i/o Facebook.
 • Un cop publicat el vídeo al nostre perfil (de Instagram i de Facebook), fomentar i potenciar el màxim el teu vídeo per aconseguir el màxim de “likes”.
 1. CARACTERÍSTIQUES DE LES IMATGES: Els participants, pel fet de participar, declaren sota la seva responsabilitat que les imatges publicades no tenen cap contingut ni material obscè, sexualment explícit, violent, ofensiu o difamatori. L’empresa es reserva el dret de rebutjar les vídeos que incompleixin les característiques anteriors.
 2. SELECCIÓ DEL GUANYADOR: La selecció es farà seguint els següents criteris. Els tres vídeos que tinguin més “likes” (sumant els de Facebook i Instagram) seran valorats per un jurat integrat per persones de l’empresa que decidiran per una unanimitat quin dels tres vídeos és el guanyador. Es tindrà en compte el talent de la mascota i l’original i divertit que sigui el vídeo. Els dos vídeos que quedin finalistes també seran premiats.

 

 1. PREMIS: El primer premi serà una estança de cap de setmana per a dues persones i la teva mascota. També hi haurà un 2n i 3r premi d’ un lot especial per a la teva mascota. A càrrec de NESTLÉ PURINA PETCARE ESPAÑA, S.A

 

 1. COMUINCACIÓ DELS RESULTATS: L’empresa comunicarà el guanyador i finalistes el dia 8 de gener del 2019. Es posarà en contacte amb la persona guanyadora per tal de quedar d’acord per a l’entrega de premi.
Leave a reply