VOLS LA MILLOR SALUT PER LA TEVA MASCOTA? UN PRIMER PAS ÉS LA DESPARASITACIÓ EXTERNA.

Sovint sentim a parlar de desparasitar i ens trobem que moltes persones no distingeixen els paràsits. A més cal saber que és una de les causes que provoca més malalties als nostres peluts.

Per aquest motiu és sumament important que es segueixi una pauta de desparasitació externa per tal de controlar la seva proliferació. Com que cada mascota és única i diferent t’aconsellem que el portis al teu veterinari perquè li recepti el millor antiparasitari per la seva condició.

Saps què són els PARÀSITS EXTERNS?

  1. Són organismes vius que desenvolupen la seva activitat parasitària en la superfície de la seva mascota (gos, gat, conill porquí…).
  2. Solen residir en ambients externs.
  3. S’alimenten de sang, descamacions o produccions de la mateixa pell.
  4. Poden estar presents un període curt i fer una part del seu cicle biològic, o poden estar molt de temps i fer el cicle complet.
  5. Tot i que n’existeixen de molts tipus els més freqüents són: Les puces, àcars, garrapates i polls.
  6. És convenient fer un programa de desparasitació estable per evitar possibles problemes de salut per la seva mascota i per els que l’envolten.
  7.  Cal valorar diferents aspectes de la vida de la seva mascota i en funció d’aquestes variables aplicar el tractament més adient i amb la freqüència més òptima per estar sempre protegida